Witam automat w Jacku jest poważnie awaryjny liczniki wariuja diody migające przycisk od załączania gry się zacina oraz wrzutnik połyka monety bez zaliczania kredytow
Witam serdecznie.
Rozumiem że są wakacje lecz też czasem trzeba coś zrobić. Wczoraj wybrałem się do macierzystego lokalu SOGO Stars(była PIWIARNIA) i oczom nie mogłem uwierzyć na maszynach kartki AWARIA (na jednej chyba już 2 tygodnie) Na 5 automatów "działają 2" wczoraj podczas gry umarła jedna maszyna ta przy barze. Na początku mojej gry nie działało pół wyświetlacza po czym maszyna dostała kasę lecz po 2 grach 3 już nie odpaliłem ponieważ umarły klawisze. Ja rozumiem jak na samym początku napisałem są wakacje ale chyba można podjechać i naprawić bo trenować nie można. Może da się jeszcze naprawić coś przed wyjazdem. Dodam że zrobiłem rozeznanie i wiem że inni gracze zgłaszali już te awarie lecz nic z tego co wiem nie zostało z tym zrobione.
Z poważaniem Łukasz Banach
Ps. dodaję zdjęcia maszyna z tyłu. automat który już co najmniej ma awarie od 2 tygodni w sali do darta. oraz automat przy barze który dokonał żywota wczoraj.
Jak zwykle człowiek przychodzi do klubu gdzie gra i tu zonk z maszynami do grania.Czy ktoś z DART POLSKA to kontroluje.Może czas na jakąś reaktywację sprzętu lub może ogarnięcie kogoś kto się na tym zna.I jak tu się doskonalić mają ludzie chyba że sobie zasponsorują sprawną maszynę.
W Sogo tam gdzie stoją 2 maszyny i jest 3 -cia podwieszona to ta z lewej dziwnie się zawiesza zostają kredyty i nie można grać dalej nic nie liczy ,podobno po szybkim resecie się naprawia, ale raczej też do przejrzenia troszkę to irytujące jak trzeba kombinować aby pograć
Poproszę o serwis maszyn w Londonie. Luźne sektory - dość duże przerwy między sektorami a pajęczynami, często blokujące lotkę, również często "zjadające" lotkę, sektor T19 wychodzi z maszyny (maszyna na palarni).
Dzięki i pozdrawiam.