dziwna grupa, cała czwórka może to wygrać. z nadzieją obstawiam:
1.DejaVu (bo trzeba mieć wiarę w swój skład)
2. Klif (pod warunkiem, że nie będą eksperymentować ze składem)
3. Piwiarnie (niesamowity zlepek ludzi i narazie działa)
4. Wodnik (niezwykle groźny skład)
Ale zaznaczam ze kolejność może być dowolna w tej klasie rozgrywkowej . Tyle w temacie, celnych rzutów i masy emocji.
Moje typy:
1. Piwiarnia (pewni siebie ze wygraja i wzmocnieni podstawowymi zawodnikami druzyny z PRLu tworza mocna ekipe z @ndzia na czele
2. Wodnik (mieli dobra koncowke w poprzednim sezonie w tym roku moze byc tak samo)
3. Klif (cos chlopaki zwalniaja tempo mam nadzieje ze tylko na chwile )
4. DejaVu (lepiej na wszystko spojrzec w najgorszym scenariuszu aby zmobilizowac siebie do maxymalnej walki o lepsze pozycje
W ostatniej rundzie duzo w czolowce moze namieszac druzyna Azyla ktora po Transferach jest naprawde mocnym zespolem. W B klasie mistrzostwo jest sprawa otwarta dla kazdej druzny znajdujacej sie w pierwszej czworce.
Moim zdaniem wygra drużyna Deja Vu, ponieważ:
1. Grają ze sobą już długo praktycznie w tym samym składzie, więc znają się jak łyse konie i wiedzą na co ich stać (a na co nie).
2. Piwiarnia i Klif to właśnie drużyny złożone z zawodników "zbieranych", czyli za krótko ze sobą razem grających i to moim zdaniem jest ich minus.
3. Najrówniejszy skład wg mnie ma DV, pzostałe trzy drużyny mają zawodników którzy mogą zagrać super albo i nie, o sile drużyny decyduje cały skład, nie 1 lub dwóch liderów, chociaż...
4. Poza tym kibicuję Deja Vu.
Dziękuję i życzę wszystkim drużynom z wszystkich klas sukcesów odniesionych w sportowej walce przy tarczy.
ligę B wygra Piwiarnia, która jak ogromny parowóz rozpędziła się i pewnie nie zwolnią do ostatniej kolejki...
pozostałe drużyny mają takie same szanse... myślę jednak DV z racji wieloletniej gry i dobrego zgrania zakończą rozgrywki na drugim miejscu...
trzeci jeśli już to Wodnik, natomiast na czwartym miejscu zespół Klifa, który bardziej przez problemy logistyczno-kadrowe niż przez umiejętności może być coraz bardziej zmęczony sezonem...
jednak wszystkie te cztery drużyny jadą na MP a tam to wszystko może się zdarzyć...
1. DejaVu - chłopaki zawsze mogą dobrze zagrać i wpadki im sie rzdko zdarzają, a poza tym to są z fordonu 2. Klif - postaramy sie jak najlepiej wypasc i mam nadzieje ze bedzie minimum to 2 miejsce 3/4. Wodnik/Piwiarnia - tutaj moze byc zawzieta walka o podium
1.DejaVu (jako kapitan nie mogę inaczej)
2. Klif (jak zaczną grać tak jak na początku)
3. Piwiarnie (jak maszyna ruszy bo narazie tak średnio)
4. Wodnik (oni mogą z każdym wygrać i z każdym przegrać)
Nie jestem leniwy, po prostu mam dysfunkcje systemu motywacji.
Najciekawsa sytuacja z całej ligi teoretycznie cała czwórka ma szansę na podium.
1-2 DejaVu - Klif
Dobre podejście do gry i gra na równym poziomie. Plus dla Klifa za statystyki prowadzone przez Jagodę
1-3. Piwiarnia
Ciekawa ekipa na pewno wesoła Jak nowe nabytki nie zawiodą będzie dobrze.
4. Wodnik
Jak wygrają przełożony mecz z DV jest szansa piąć się w górę.
1mc Piwiarnia (bo @ndzia ma taki opis) A tak poważnie to każdy team z tej czwórki ma szansę na pierwsze miejsce jak i na czwarte. Zobaczymy jak będzie oczywiście wierzę w swój skład w podstawie stały i niezmienny mimo przeciwnościom losu. Postaramy się urzeczywistnić wynik ankiety.
Hm....
Ciężki orzech do zgryzienia ....
Dobre teamy....Obstawiam Piwiarnię.....Wzmocnili skład, trochę dyscypliny i są w stanie wygrać!!!!! Nie będzie to łatwe, bowiem pozostałe drużyny też nie są gapami karmione.....
Trzymam kciuki, życząc zdrowej rywalizacji....
Nie ma Londona, nie ma głosowania. Ming : PJ jakby byla jakas chociaz teoretyczna szansa ze London moze wejsc do 4 zapewne bylby wziety pod uwage //14 pkt + 7 spotkan do konca = 35 pkt max//
Ania: Nie ma zawodników to nie ma Londona, najlepiej to sobie wyjechac i marudzić...Edytowane przez Ania dnia 28.01.2009 09:49:22
Kto był tak słaby, żeby przegrać w tym sezonie z Londonem?