NoName Trip kontra Afera - dziwna sytuacja, byliśmy na miejscu i okazało się, że klub jest dziś ostatni raz czynny a od jutra jest zamykany. Nikt nic nie wiedział o meczu w darta. Telefony do kapitana drużyny nic nie rozwiązały, pan Roman Zdziech oddawał telefon szefowej Afery a ona również nie potrafiła nic wyjaśnić. Cyrk na kółkach. W tym momencie nie wiem czy Afera oddała mecz walkowerem, czy zrezygnowała z rozgrywek.
Witam.Oficjalnie Afera zmienia właściciela czy będzie tam nadal pub,a tym samym dart tego nie wiadomo.Nie było mnie przy zgłaszaniu drużyny do ligi jednak 25.10. dostałem info,że mecz jest przełożony na środę oczywiście jak zawsze spragniony lotek melduję się w barze gdzie dowiaduję się o w/w sytuacji.Za ten fakt i nieporozumienie przepraszam, drużyna Afery kończy swoją przygodę z ligą mam jednak nadzielę,że zawodnicy jeszcze nie.Pozdrawiam Marcin
Niezła afera Szkoda bo teraz cały "plan" ligi się posypał, mogło być 14 drużyn w jednej klasie C i byłoby ok,każdy by zagrał z każdym, a tak znów pauzy itd. i np. za miesiąc ktoś jeszcze zrezygnuje, lipa. Ale co zrobić jak lokal zamykają.
Edytowane przez samowar dnia 01.10.2010 09:17:25
Przepraszam ze tak pozno Dziekujemy druzynie gosci za bardzo wyrownany mecz i duzo emocji
No właśnie, został złamany pkt. 4.6.3. Regulaminu ligi. Powinno być odjęte 5 małych pkt. meczowych. Co na to ADMINISTRACJA LIGI?
Edytowane przez samowar dnia 12.10.2010 08:36:50
4.6.3. Jeśli do godziny 22-ej, w niedzielę, kończącą daną kolejkę, do organizatora ligi (patrz pkt 4.6) nie wpłynie wynik spotkania a takowe odbyło się , karana jest drużyna, która nie dopełniła tego obowiązku (gospodarz). Za pierwszym razem odjęciem z tabeli ligowej 5 małych punktów, za kolejnym odjęciem 10 małych punktów, za kolejnymi odjęciem 1 dużego punktu.
Wynik został podany wcześniej i ujęty w tabeli, przebieg meczu jest rozpatrywany w ujęciu statystycznym jedynie.
Wymóg regulaminu został spełniony:
Rudy październik 06 2010 22:08:53
No Name Trip vs. Olimpijczycy 14:15. Dzięki za emocjonujący mecz ;]
Przepraszam - zamuliłem. "Wynik" nie równa się "przebieg" meczu. Nie włączyłem funkcji "Umiejętność czytania ze zrozumieniem". Edytowane przez samowar dnia 12.10.2010 12:04:12
Sprawozdanie dotarło tak późno ponieważ kapitan się żenił i drużyna jechała do niego na wesele pod Warszawę ;]
Poproszę o zmianę w statystykach maksa - rzuciłem go ja Tomasz Florkiewicz, a nie Mateusz Koźliński ;]
Dziękuję ;]