Nie jestem pewien czy w dobrym miejscu wklejam ten temat, ale spróbuję
Planujemy zrobić turniej bilardowy, w którym będą mogli wziąć udział tylko darterzy (wykupiona licencja, lub start w jakimkolwiek turnieju darta) w Broadwayu. Skiba mówił, że dniem, w którym taki turniej mógłby się odbyć może być albo wtorek, albo środa, dlatego proponuję, aby turniej odbył się 15.02 (środa) o godzinie 18. Wpisowe do turnieju będzie wynosiło 20-25 zł (jeszcze do dogadania).
Zapisy na turniej będą przyjmowane na w tym temacie. Jeśli frekwencja nie będzie zbyt duża, to zagramy najpierw grupy a potem KO. Jeśli będzie większa to zagramy 2KO (czyli tak jak na turnieju darta). Myślę, żeby każdy pojedynek zagrać do 2 wygranych partii.
Proszę o wszelkie komentarze do do daty, godziny, czy systemu gry.
Stefan tak jak mówilismyMaciej Grodzki i Eryk Tudek tak, resztę w Kaperku poinformuje i niech sie określą.
RĘKAWICZKI W BILARDZIE TO NORMALKA NA POZIOMIE PÓŁZAWODOWYM I ZAWODOWYM, GŁÓWNIE W POOL BILARDZIE.
MAJA SPECJALNY KRÓJ I POSLIZGOWY MATERIAŁ.
źle napisałem... "jak większość BĘDZIE chciała" - tak powinno być
a co do zimna to pytam poważnie, bo jednak w paru miejscach jest znośnie, mimo zimna na dworze, a w rękawiczkach to pamiętam jak kiedyś na turnieju lotkowym w Labiryncie próbowałem grać... efekty niezbyt zadowalające więc myślę, że z bilardem może być podobnie