Niedawno, podczas jednej z rozmów z Mariuszem, wspominaliśmy mecz rozegrany pomiędzy zawodnikami Bydgoszczy i Torunia. Więcej na ten temat tutaj: http://bydgoszcz....,id,t.html
Dziś ta idea powróciła i jest propozycja żeby podobną rywalizację zorganizować. Mecz mógłby zostać rozegrany na początku przyszłego roku. Możnaby też zaprosić do zabawy zawodników z Włocławka. Poniżej proszę o wpisywanie zawodników, którzy mogliby reprezentować nasz region w meczu.
Moje typy to:
Arkadiusz Adamczyk
Katarzyna Bożek
Ireneusz Frankiewicz
Paweł Jaworski
Andrzej Lipiec
Tomasz Michalski
Marcin Michałowski
Paweł Użakow
Edytowane przez Eda dnia 06.12.2012 12:29:13
Edziu ! też chciałem wpisać Marcina Michałowskiego i Daniela łuczaka ale podobno ma to być reprezentacja Bydzi dlatego ich nie wpisywałem (a chciałem)
ps. super pomysł z tym meczykiem !!!
Kaliński Marek (K)
Pasinski Wojtek
Wieczorek Bartek
Tomczyk Przemek
Grzejda Mariusz
Kosiński Artur
Imalski Tomasz
Chytrowski Olo
Więckowski Kuba
Kulwicka Danka
(o ile Nieszawka i Łubianka się liczą)
Kaliński Marek (K)
Pasinski Wojtek
Wieczorek Bartek
Tomczyk Przemek
Grzejda Mariusz
Kosiński Artur
Imalski Tomasz
Chytrowski Olo
Więckowski Kuba
Kulwicka Danka
jak on tam się nazywa.... Leszczuk czy jakoś tak
Zasady i regulamin rozegrania meczu zostaną ustalone 16 grudnia w trakcie turnieju Gwiazdkowego. Dzisiaj chciałbym tylko wspomnieć, że przy proponowaniu składu reprezentacji miast należy uwzględnić 8 osób w tym koniecznie jedną Panią. Za reprezentanta uważa się zawodnika, który gra w lidze (drużynie) danego miasta. Np. Marcin Michałowski obywatel Unisławia gra w drużynie Merlin, może reprezentować Bydgoszcz.
Uważam też, że każda drużyna powinna mieć swojego kapitana. Proszę to również uwzględnić w swoich propozycjach.
Pozdrawiam
Proponuję zmianę nazwy na POJEDYNEK KLUBÓW BYDGOSKO - TORUŃSKICH (nie będzie problemu z zawodnikami "najemnikami" ) i jeszcze by w tej rywalizacji wymogiem obok jednej kobiety był minimum jeden zawodnik reprezentujący amatorów lub C klasę.
Najlepszy nie jestem, ale lepszego ode mnie nie ma
Cztery propozycje:
1.Osobny turniej drogich Pań . Cztery z Bydgoszczy i cztery z Torunia.
2.Osobny turniej C klasy i amatorów sześcioosobowe składy obu drużyn.
3.Osobny turniej open po ośmiu zawodników.
4.Zagramy o karton Ballantinesa
Czesiu to ma być mecz, a nie turniej(-e), a grać możemy o satysfakcję z wygranej nad przeciwnikiem. O ile pamiętam mecz z roku 2000 był grany o nic i wszyscy świetnie się bawili.
I już chyba , ostatnie moje propozycje dotycząca pojedynku naszych miast: drogą wyborów, każde miasto wybiera kapitana. Kapitan ustala 8 zawodników i to on decyduje czy zagrają zawodnicy z B klasy, C klasy, amatorzy, czy drogie panie.
Edytowane przez czesioczesanka dnia 13.12.2012 16:44:48