p. Administratorze, co do par to wierzę, że są podane prawidłowo, nie analizowałam. Ale co do zapisu przy nich tonie sądzę....wystarczy poczytać...
patrz zapis ze strony głownej: w zapisie - Wszystkie szczegóły (kto, kiedy, o co i dlaczego;-)) na forum - tutaj szczegóły Link
"- w przypadku potwierdzonej nieobecnosci któregoś z zawodników zakwalifikowanych nastąpi przesunięcie na liście do góry,
- kwalifikację otrzymuje kolejny zawodnik z rankingu,
- w piątek 28 czerwca po zamknięciu listy uczestników Indywidualnych Finałów na stronie zostanie wypisana lista startowa
- w przypadku nieobecności potwierdzonego zawodnika na zawodach zostanie on wykreślony, przeciwnik otrzyma "wolny los", w dniu zawodów nie przesuwamy zawodników do góry na liście"
Edytowane przez Ania dnia 27.06.2013 08:33:35
No to jeszcze raz, to jest poprostu na dziś, taka zajawka, to że jedna osoba z tej listy spadnie jest logiczne, bo finał GP. To ze się ktoś nie pojawi nie jest pewne.
A poranek był tak miły że dla zagęszczenia emocji pozwoliłem sobie wkleić.
Pozdrawiam czujnych i skrupulatnych.
Oczywiście lista końcowa, turniejowa wraz z rozstawieniem zostanie sporządzona wg wszelkich zakładanych reguł.
Proszę nie sugerowac się powyższym zestawieniem par, jest ono czysto hipotetyczne.
Rezerwowych zapraszam do przybycia
JEDNEGO i to pierwszego z listy rezerwowych (w razie gdyby zwolniło sie miejsce od kogoś z GP) - i tylko o to mi chodziło w moim poscie.
Reszta rezerwowych może oczywiście przyjśc pokibicować.....