Zobacz temat
Dart Polska » DART W BYDGOSZCZY » TURNIEJE INNE
 Drukuj temat
Finałowy turniej rankingu kuj-pom C/Amator
rs2406
Potwierdzam - Sobiczewski Robert

Wisnia
Adrian Wiśniewski - będę
Coś bez czegoś jest czymś.

pablobdg
Grelewicz Jakub - Potwierdzam udział
Przybyszewski Grzegorz - Potwierdzam udział
Zwoliński Adam - Potwierdzam udział
Surała Paweł - Potwierdzam udział

kontousuniete
Dlaczego zakwalifikowanych nie jest 33 zawodników??
Jak potwierdzenie i pary mogą być ustalone przed 29.06 skoro osoba która wygra o godz.11 finał GP, nie może grać o 13 w finałowym turnieju rankingu??
Przynajmniej taka informacja była mi przekazana, że osoby które mają nominację nie grają w następnym turnieju.
Więc moim zdaniem przesunięcie zawodników powinno być do rozpoczęcia turnieju
No chyba że ktoś nie wiadomo dlaczego ma dostać wolny los mimo że by zagrał.
Czy mogę prosić o info jak to będzie?

broda999
ANDRZEJ WYSZOMIRSKI POTWIERDZA OBECNOŚĆ

Ania
hmmmmm dobre pytanie "początkujący" - szczerze powiedziawszy chyba nikt w założeniach nie ostawił, że cykl GP wygra ktoś z c klasy (co nie jest oczywiście niemożliwe). Jeśli się tak zdarzy to osobiście Ci gwarantuję że wejdzie kolejna osoba z listy potwierdzonych rezerwistów..;-)
Ania

kontousuniete
"Ania" ale jest finał GP klasy C i go na pewno wygra ktoś z C klasy.
Zresztą do klasy open jest ten sam problem

Kamil96
Początkujący ma rację. Ania załóżmy tak:
O 11 finał najlepszej 16 zawodników klasy C z rankingu GP - wygrywa Majster
O 13 zaraz Majster ma kolejny turniej eliminacyjny - może grać czy nie?

kontousuniete
Była informacja że nie może i zwalnia miejsce.
Pytanie jak skoro nie ma przesunięcia zawodników w drabince w dniu turnieju?
Chyba ktoś nie do końca przeanalizował zasadySad

kontousuniete
"DarkDolar" ale nie może przykładowo 35 osoba wskoczyć na miejsce 5 (to przykład).
Przesunięcie musi być by było sprawiedliwie dlatego pisze o 33 zawodnikach w zawodach głównych i rezerwowych, którzy wejdą jak ktoś nie potwierdzi.
Jednak w dniu turnieju powinno być przesunięcie za zawodnika wygrywającego GP.
Takie moje skromne zdanie.
Nie wiem jak to było wcześniej robione ale na logikę tak powinno być.

Ania
Faktycznie zmuliłam z tym finałem c grand prix, po urlopie wywiało wszystkie wiadomości. Cały rok GP było grane razem bez podziałów na grupy, a finały sa rozdzielone. Stąd moje zamulenie.

Osa generalnie napisał lekko niezgodnie z faktami podanymi wcześniej. Pod linkiem na stronie główniej widnieje
- w przypadku nieobecności któregoś z zawodników zakwalifikowanych nastąpi przesunięcie na liście do góry, na tym turnieju NIE OBOWIĄZUJE zasada "kolejny z rankingu wskakuje na wolne miejsce".

Czyli podane pary pierwszej rundy są wstępne, hipotetyczne jeśli wszyscy się zjawią. Jeśli ktoś z osób zakwalifikowanych nie przyjdzie, przesuwamy do góry, nikt nie wskakuje z rezerwy, osoby z pierwszych miejsc dostana wtedy wolny los.

Jeśli chodzi o turnieje finałowe, to:
- do 27 czerwca (czwartek) do godziny 24.00 nalezy potwierdzić swoją obecność na turnieju,
- nazwiska zakwalifikowanych zawodników+lista rezerwowych jest już do wglądu na stronie
- w przypadku potwierdzonej nieobecności któregoś z zawodników zakwalifikowanych nastąpi przesunięcie na liście do góry,
- kwalifikację otrzymuje kolejny zawodnik z rankingu,
- w piątek 28 czerwca po zamknięciu listy uczestników Indywidualnych Finałów na stronie zostanie wypisana LISTA STARTOWA
- w przypadku nieobecności potwierdzonego zawodnika na zawodach zostanie on wykreślony, przeciwnik otrzyma "wolny los", w dniu zawodów nie przesuwamy zawodników do góry na liście.

Czyli jak ktoś potwierdzi i nie przyjdzie - ma problem, jak ktoś nie potwierdzi i przyjdzie - ma bardzo duży problem (generalnie pozostanie mu kibicowanie).
Po zakończeniu potwierdzeń udziału zostanie wypisana lista startowa, a to oznacza, że będą tam ujęci również rezerwowi, którzy w napięciu będą czekali na wyniki GP - uzyskanie nominacji z turnieju GP NIE jest "nieobecnością" tylko nagrodą. W tym przypadku (no nie zostało to zapisane, moja wina) lista się przesunie o to jedno miejsce zwycięzcy do góry (o ile oczywiście będzie taka konieczność). Czyli generalnie tylko pierwszy rezerwowy po zamknięciu potwierdzeń będzie się denerwował;-)

Proszę nie zapominać przy okazji, że potwierdzenie na stronie trzeba jeszcze potwierdzić osobiście przed zawodami. Nie będziemy się rozglądać i szukać czy ktoś jest czy nie.
A osobistym potwierdzeniem udziału w turnieju jest spotkanie się ze mną bądź Katarzyną przy stoliku zapisów ;-))))

Pozdrawiam
Ania

odys
Potwierdzam obecność - Odejewski Darek

Krzysztofy
krzysztof Wizner rezygnuje z turnieju kontuzja noga w gipsie zagrał bym ale nie moge stawac na tej nodze

all
Hej Vizir ! w sobote tanczyles irlandzkie tance na jednej nodze to grać też możesz na jednej

puboczko@wp.pl
Banan
Na prośbę Lewandowskiego Janusza - potwierdzam jego udział.
images90.fotosik.pl/52/1541752389d219b4med.jpg

czarny
Andrzej Obremski, będę
andr2ej 08rem5k1

Krzysztofy
all ale ja gram z prawej strony wiec bylo by mi cieżko grac a kontuzjowana mam prawą nogę a tańce byly cały czas na lewej nodze

Krzysztofy
Na prośbe MIchała Okonka potwierdzam jego obecność

Maximus
Jestem i gram SmileArek Wawrzyniak

garbon
Garbowski Krzysztof - potwierdzam obecność

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się