1. Bojałkowski, Leszek
2. Domek, Marcin
3. Nowak, Michał
4. Zgórska, Sandra
5-6. Jakimczuk, Przemysław
5-6. Pawłowski, Dawid
7-8. Mikietyński, Tomasz
7-8. Labich, Kamil
9-12. Raubo, Marcin
9-12. Wizner, Krzysztof
9-12. Topoliński, Maciej
9-12. Młodzikowski, Paweł
13-16. Górski, Łukasz
13-16. Zgórski, Adam
13-16. Szuberga, Jarek
13-16. Wrzesiński, Michał
17-24. Szałkowska, Roksana
17-24. Deja, Marek
17-24. Sojka, Remigiusz
17-24. Kowalska, Ola
17-24. Obremski, Andrzej
17-24. Mielcarek, Dawid
17-24. Żurner, Jarosław
17-24. Pestka, Adam
25-32. Defiński, Jarosław
25-32. Szuberga, Damian
25-32. Dawidziak, Dominik
25-32. Worzała, Michał
25-32. Olender, Aleksander
25-32. Mikietyński, Mateusz
25-32. Garbowski, Krzysztof
25-32. Janisiewicz, Adam
33-48. Kurzyńska, Pamela
33-48. Igras, Dorota
33-48. Rosołowski, Mateusz
33-48. Dragan, Kinga
33-48. Jaworska, Hanna
33-48. Jędrzak, Bartłomiej
33-48. Belka, Piotr
33-48. Semkowski, Adrian
33-48. Warzybok, Mariusz
33-48. Pinińska, Katarzyna
33-48. Olszewski, Szymon
33-48. Konstantynowicz, Cezary
33-48. Stachowiak, Michał
33-48. Futyma, Maciej
33-48. Kręcigłowa, Jakub
33-48. Sas, Maciej
49-59. Dombrowski, Michał
49-59. Tarkowski, Paweł
49-59. Sobota, Piotr
49-59. Okonek, Michał
49-59. Budziński, Hubert
49-59. Tułodziecka, Ewa
49-59. Mikietyńska, Ola
49-59. Banaszkiewicz, Maciej
49-59. Dworak, Adam
49-59. Pelc, Sebastian
49-59. Zakrocki, Paweł
Edytowane przez David dnia 22.06.2016 20:47:42
Przenoszę wątki z shoutbox proszę tu kontynuować by dało się to czytać
Czarownica
12.05.2016 09:50:07
Wczorajszy turniej na szczęście już za nami.Prawie 60 graczy na 5 tarczach co strasznie wydłuża czas oczekiwania na mecze. Kolejnym minusem jest ustawienie maszyn (szczęściarze grali na sali przy barz
[Edytuj] [Usuń]
Goral
12.05.2016 10:24:48
Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy - Było Świetnie Smile!!
[Edytuj] [Usuń]
Czarownica
12.05.2016 10:35:51
Góral mogę Ci oddać moje miejsce na następnym Smile
[Edytuj] [Usuń]
Goral
12.05.2016 10:50:46
A które miałaś Grin
[Edytuj] [Usuń]
Misiekczl
12.05.2016 10:54:24
No to jedziemy z tym tematem. Pierwsze w cyrku nie grali by publikować wyniki bez podania całego podium bo ktoś nie został. może skończylibyśmy szybciej jak by nie trzeba było czekać po 10 minut na wp
[Edytuj] [Usuń]
Misiekczl
12.05.2016 10:55:46
wpisy lub szukać operatora, druga liczba tablic, więc rozumiem iż lokal jest własnością operatora ale czy idą za tym warunki ?
[Edytuj] [Usuń]
Misiekczl
12.05.2016 10:58:02
właśnie nie a fajne miejsca do grania jak trip 9 lotka zostały wyeliminowane na rzecz czego ? również nieprzepisowego miejsca za linią rzutu ( droga to toalety ) brawo chylę czapkę Grin
[Edytuj] [Usuń]
Misiekczl
12.05.2016 11:12:33
Góral a miałem przyjemność w całym turnieju grać raz na tarczy na parkiecie i różnica w grze jest kosmiczna jeśli się gra coś tam i dziwnym trafem pewne osoby grały tam 4:5 a inne te gorsze dla operat
[Edytuj] [Usuń]
Misiekczl
12.05.2016 11:13:23
1:6 pozdrawiam
[Edytuj] [Usuń]
Edytowane przez BL@DY dnia 12.05.2016 11:42:09
Masz racje Blady przepraszam więc całość :
No to jedziemy z tym tematem. Pierwsze w cyrku nie grali by publikować wyniki bez podania całego podium bo ktoś nie został. może skończylibyśmy szybciej jak by nie trzeba było czekać po 10 minut na wpisy lub szukać operatora, druga liczba tablic, więc rozumiem iż lokal jest własnością operatora ale czy idą za tym warunki ? właśnie nie, a fajne miejsca do grania jak trip 9 lotka twardowski zostały wyeliminowane na rzecz czego ? również nieprzepisowego miejsca za linią rzutu ( droga to toalety ) brawo chylę czapkę Góral a miałem przyjemność w całym turnieju grać raz na tarczy na parkiecie i różnica w grze jest kosmiczna jeśli się gra coś tam i dziwnym trafem pewne osoby grały tam 4:5 a inne te gorsze dla operatora 1:6 pozdrawiam
Dziękuję za Twoją opinię Misiekczl. Twoje sugestie na pewno zostaną wzięte pod uwagę przy ulepszaniu naszej ligi i zwiększania komfortu gry dla zawodników. Miłego dnia! Pozdrawiam
i jeszcze jedno Dawid prośba osobista. nie mów rzeczy, które nie miały miejsca argumentując wpisania kogoś, lub też nie na stronie brakiem pożegnania się z operatorem ( co jest dla mnie już totalnie śmieszne )... prostując samemu Tobie sytuacje czekając z rywalem ( Marcinem ) na Ciebie około 10 minut po zakończeniu meczu, bo Ciebie nie było zdążyłem i Pogratulować Marcinowi i Leszkowi życząc obu dobrej gry i pożegnać się... jak widać prowadzenie zawodów ogarnienie lokalu i prywatne zabawianie gości jest dość ciężkie czasowo więc dla db jakości zawodów warte przemyślenia bo ogólnie czekając na zawodach by zgłosić wynik taka sytuacja miała kilkakrotnie miejsce
Kolejna rzecz organizacyjna
kiedyś ktoś już w Twenty powiedział mi że nie gramy o złote kalesony, możliwe, ale nie po to idzie się na turniej by przegrać a w myśl regulaminu każdy powinien mieć równesz szanse, ale np wczoraj Sandra była w gorszej sytuacji ponieważ zmuszona była do grania ze mną na tarczy na której ja rozegrałem mecz poprzedni, a czemu ? no bo na sąsiadujących tarczach grali już ludzie, którzy odpadli... jak pamiętam zasadę grzecznościową to nie gramy na sąsiadujących tarczach i nie przeszkadzamy tym co dalej walczą w turnieju, a tu zawodnicy walczący dalej "zmuszeni sytuacją" muszą kontynuławać nie koniecznie z równymi szansami.
Moim zdaniem jak komuś się nie podoba organizacja, miejsce czy cokolwiek to po co w ogole chodzi na takie turnieje?
Wiesz są ludzie, którzy chodzą na lotki by pograć przy piwie ze znajomymi for fan, ale wtedy nie biorą udziału w zawodach na poważnie tylko for fan, a turniej to zawody oparte na regulaminie, a czego nasz regulamin nie obejmuje na regulaminie federacji do której należymy i do której wpłacamy też jakieś tam pieniążki, zawody dzięki którym jest kasa na to by operator mógł sponsorować również wyjazdy nagrody itd... a więc już nie picie piwa z kolegami a sportowa rywalizacja/ inna strona darta. Więc jak ktoś organizuje zawody tworzy zasady regulamin, to inna osoba ma prawo by przypomnieć organizatorowi by przestrzegał i pilnował by go przestrzegano... Co do innych rzeczy które opisałem to kolejne rzeczy, które sie pojawiły podczas tego turnieju. Po to jest to forum by wymieniać sie informacjami spostrzeżeniami i uwagami by zawody miały ręce i nogi, by można było również krytykować i organizatora, by ten usprawnił zawody itd...
Warunki nawet jak są złe, to zawsze równe dla obu zawodników. Granie na sąsiadujących tarczach - w turnieju też grają obok i nie stanowi to problemu. No i 10 minut czekania na zgłoszenie wyniku to chyba trochę wyolbrzymione, ja nigdy nie czekałem więcej niż minutę. Często właśnie widzę, że zawodnicy mają na uwadze tempo turnieju, a nie gonią zgłosić wygranej czy po wywołaniu od razu do tarczy.
Warunki nawet jak są złe, to zawsze równe dla obu zawodników. Granie na sąsiadujących tarczach - w turnieju też grają obok i nie stanowi to problemu. No i 10 minut czekania na zgłoszenie wyniku to chyba trochę wyolbrzymione, ja nigdy nie czekałem więcej niż minutę. Często właśnie widzę, że zawodnicy mają na uwadze tempo turnieju, a nie gonią zgłosić wygranej czy po wywołaniu od razu do tarczy.
Warunki opisałem można sprawdzić przebieg ( program chyba zapisuje przebieg turnieju )
Mecz z Sandrą fakt
jak pamiętam schodziło się z tarcz by nie przeszkadzać ( grało się dalej na tarczach które były wyłączone z turnieju i nie były w sąsiedztwie grających ) n razy sam Mariusz zwracał na turniejach ludziom uwagę a bardziej doświadczeni nie raz UCZYLI db manier co do gry itd...
10 min hy... od skończenia meczu poprzedniego do meczu z Sandrą nawet bym powiedział że więcej i masz racje co do zgłaszania przez zawodników również zgadzam się
Jak już poruszony temat to palarnia miała być NA ZEWNATRZ a ludzie tak chodzili do palarni w klubie i przeszkadzali w grze.. już nie wspomne o jakiś łepkach co zamiast przejsc za osoba grająca to sobie chodzili jak świete krowy podczas meczów wchodząc na linie rzutu albo szturajac przy rzucie..no albo gramy TURNIEJE gddzie jest wpisowe i są warunki do gry albo gramy 4fun turniej w formie treningu. Wczesniej w Twenty było wiecej maszyn i troszkę sprawniej to wszystko wygladało. Min.6 maszyn powinno byc na kazdym turnieju i 2 osoby odpowiedzzialne za drabinke i oglaszanie kolejnych meczów + pilniwanie tego co się dzieje. 3 mecze w 3h to według mnie słabe tempo rozgrywek bez urazy oczywiscie ale czekajac czasami 1h na mecz boli. Na sali gdzie staly 3 maszyny komfort taki,ze muzyka nie dudni nad głowa i mozna w spokoju rzucac ale minus to przechodzaca tona osob do palarni+wc..na głownej sali plus taki,ze swobodnie mozna porzucac ale w moim przypadku tak głosna muzyka centralnie nad uchem to drażni. Wiadomo to jest KLUB w ktorym odbywaja się imprezy ale na czas turnieju powinno być spokojniej. To takie moje odczucia po ostatnich 2 turniejach w Twenty. Lokal jak najbardziej na wielki plus bo milo,czysto,elegancko..warto na imprezki wpadac w weekendy. To moje zdanie i nie kazdy musi sie z tym zgadzac. Pokój!
Ja pierd.... 3 lata nie byłem na żadnym turnieju. Wpadam na jeden po tak długim czasie. Znam może 5 osób i od kąd pamietam graliśmy w gorszych, lepszych warunkach i nikt nigdy nie dopierdalał się jak kolega u góry. Masakra najlepiej wyznaczyć mu jeden tor z barierkami daleko od kibla i ludzi. Jeszcze powiedz, że suszarka w kiblu męskim ci też przeszkadzała. Fakt była głośna SZUMIŁOOOOOOOOOO. ( Uwaga kierowana do kolegi Misiekczl)
Jak nie podoba ci się to zrób turniej w domu będziesz miał zajebiste warunki i rodzinna atmosferę
Turniej zajebisty, Atmosfera też. Operator Turnieju na medal.
Nie byłam, więc o szczegółach nie powiem. Ale...5 maszyn za mało????? ludzie teraz to wy macie super komfortowe warunki.
Dwie osoby do prowadzenia turnieju są zupełnie zbędne, ale ta jedna ma siedzieć i prowadzić ten turniej, ewenetualnie jak pojdzie do kibla to ktoś kumaty musi na chwilkę ją zastąpić.jak wspominałam nie byłam, więc nie wiem jak prowadzi turnieje Dawid (dla tych co nie wiedza kim jestem - mam wiele lat doświadczenia w prowadzeniu turniejów i to nawet na mistrzowskich, więc "parę" turniejów w życiu prowadziłam).
a po trzecie naaajczęściej o długości turnieju decyduje tempo podchodzenia do tarczy / podawania wyników. Jak ludzie po wyczytaniu ida do kibelka, / zapalić / albo nie wiadomo gdzie są i wszyscy się szukają to czas leci. A minuta zwłoki do minuty ... i północ sie robi.
Pozdrawiam wszystkich grających i o ile konstruktywna krytyka jest na miejscu to marudzenie i napinanie się juz niekoniecznie.
Ja napisałem swoją opinię.. to tak samo jakby zrobic Mistrzostwa Polski w Twenty Mysle,ze nie tylko ja bym tak zareagował ale cóż. Zaraz ktoś powie,że nie mozna tego zrównać ze sobą ale dla mnie turniej to turniej (zabawa-zabawą ale..)
Dla mnie TWENTY jest dobrym miejsce bo znajduje sie w centrum i wszedzie blisko,lokal nowy,zadbany i dla mnie bomba ale brakuje kilku,żeby nad którymi trzeba popracować a każdy kolejny turniej bedzie sprawniej wyglądał nie lubie jednego jak ktoś się czuje ohh ahh darterem,oburzony albo napina sie jak plandeka na żuku bo ktoś wyraził swoją opinie. Wolnosc słowa,wiec każdy może wyrazic swoja opinie i tyle w temacie. Bez urazy ale lepiej rozmawiać niż dusic w sobie jakieś problemy bo w ten własnie sposob mozna je rozwiazac. Pozdrawiam
normalny fajny turniej.rzucać trza wszędzie w ciszy w hałasie jak jest jasno i nieraz jak ciemniej,jak dużo ludzi i jak mało. rozbestwiają się ci AMATORZY,.Ten turniej nie róźnil sie niczym innym od turniejów z przed chyba 3 lat.No jednemu łosiowi coś nie pasowało (ciasno miał chyba albo przegrał)ale koledzy go uspokoili bo by w pape dostał a wtedy można by powiedzieć że turniej byłby troszkę inny.Mario i David nie czytajta tego hahahah
Góral jaroo bawią mnie wasze , wypowiedź bo taki kozak byłeś ze czemu nie duauble komentarze na pół lokalu itd a Teraz że turniej zajebisty...ja na pudle nazwiska nie widzę Widze w amatora Napisałeś nie byłeś trzy lata ... open wita bo chyba tak zajebisty darter powinien tam grać ale twoja znajomość jak widać zasad i regulaminu od reki cie jak by to powiedzieć dyskwalifikuje. Hałas mi nie przeszkadza jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem to poproś by ktoś ci przeczytał co napisałem i dla czego
Ania piszesz święto prawdę. Ciężko jest pogodzić rolę gospodarza ogarniać lokal i prowadzić turniej. Inaczej to wygląda jak Dawid prowadzi turniej w innym lokalu bo ma jedno na głowie. Rozumiem to iż Mariusz chce promować swój lokal i się nie dziwię ale co napisałem mówię o tym ze stolicą lotek to to nie jest... mówisz super warunki 5 tarcz. .. inne lokale wypadły wcześniej bo organizatorzy sami stwierdzili ze 4-5 to mało na liczbę graczy dlatego podniosłem i ten temat twenty sogo trip twardowski antena 9lotka są lokalami które maja potencjał na 5+ tarcz co usprawnia grę a ludzi przybyło masę w amatorach ... o to mi tu chodzi. .. co do ludzi tez masz rację i tak idą palić jak jest czytany żal ale po to jest regulamin nie słyszałem by ktoś się tak zachował ze jest czytany i mimo to poszedł zapalić i był skreślony do tego dołożyć co pisałem i godziny w d...
Moim zdaniem jak komuś się nie podoba organizacja, miejsce czy cokolwiek to po co w ogole chodzi na takie turnieje?
Wiesz są ludzie, którzy chodzą na lotki by pograć przy piwie ze znajomymi for fan, ale wtedy nie biorą udziału w zawodach na poważnie tylko for fan, a turniej to zawody oparte na regulaminie, a czego nasz regulamin nie obejmuje na regulaminie federacji do której należymy i do której wpłacamy też jakieś tam pieniążki, zawody dzięki którym jest kasa na to by operator mógł sponsorować również wyjazdy nagrody itd... a więc już nie picie piwa z kolegami a sportowa rywalizacja/ inna strona darta. Więc jak ktoś organizuje zawody tworzy zasady regulamin, to inna osoba ma prawo by przypomnieć organizatorowi by przestrzegał i pilnował by go przestrzegano... Co do innych rzeczy które opisałem to kolejne rzeczy, które sie pojawiły podczas tego turnieju. Po to jest to forum by wymieniać sie informacjami spostrzeżeniami i uwagami by zawody miały ręce i nogi, by można było również krytykować i organizatora, by ten usprawnił zawody itd...
Z tego co wszyscy od dłuższego czasu mówią to wynika, że amatorzy grają dla fanu albo po to żeby się ograć. Skoro taki z Ciebie darter, który chce jeździć na sponsorowane wycieczki to zacznij grać w open i pokazuj swoje wyniki, a nie pieprzysz o tym, że grasz w innego darta niż amatorzy.