Wielka szkoda, że DVA nie mogło zagrać w pełnym zestawieniu, szacunek dla Tomka Pankowskiego, mam nadzieje że nieobecność w pracy nie odbije się finansowo. Przepraszam za swoja niedyspozycję życzę sobie ... nie ważne, chłopaki z naszego składu wiedzą czego. Szacun dla mojej drużyny za godny opór, ciężko się gra z dwoma nominalnymi rezerwowymi gdy nie ma się szansy manewru.
Edytowane przez Pelson dnia 07.02.2009 15:48:28
Sorry za pytanie, ale chyba Pelsi masz błąd w Przebiegu meczu, najpierw za g-1 zagrał gr-1 a potem za gr-1 zagrał gr-2?? Czyli za jednego podstawowego grało dwóch różnych rezerwowych?
Największe i najszybsze skończenia wpisze Budzik, bo ja niezanotowałam
A tak przy okazji wyniku Wodnika z Klifem na 100% był remis (z tego co mówili w Wodniku), podpisywali remis na jednym i drugim protokole i jeszcze podobno była rozmowa, że Wodnikowi remis nic nie daje a Klifowi nawet zaszkodził. Jak było dokładnie nie wiem bo protokołu nie widziałam i nie analizowałam.
Pozdrowionka i dzięki za meczyk - grali wszyscy,a końcówkii trafiał Wodnik
Dzięki Aniu za wpisanie wyników! Jesteś szybsza niż szybkość
Najwyższe skończenie:
Samurai 117 - 3,t20,t18
Tomasz Siarkiewicz 109 - t19,20,d16
Najszybsze skończenie Tomasz Hominek 10 lotka. (Jakieś 5 minut)
Gratki dla Londona.
"Nie ma większej samotności, niż samotność samuraja."
"Prawda jest wartością nadrzędną względem uprzejmości."
"Skoro staliśmy się lepsi niż wczoraj, od jutra zacznijmy się doskonalić; przez całe życie, dzień po dniu, trzeba dążyć do perfekcji. To też nie kończy się nigdy."
Najwyższe skończenie: Zawisza - 130 szkoda, tylko że na rozgrzewce
Najładniejsze skończenie: Ania - telemarkiem
Najlepsza gra o środek: Łuki - w oponę
Anty MVP - Ania
Dzięki za fajny meczyk i do zo w przyszłym sezonie.