Zobacz temat
Dart Polska » KUJ-POM LIGA DARTA » LIGA KLASA A
Kto wygra A klase:
Trip Trip 34%[15 głosów]
Przepompownia Przepompownia 20%[9 głosów]
SamiSwoi SamiSwoi 20%[9 głosów]
Oczko Oczko 9%[4 głosów]
Merlin Merlin 7%[3 głosów]
DejaVu DejaVu 2%[1 głos]
DoubleDejaVu DoubleDejaVu 2%[1 głos]
CrazyTeam CrazyTeam 5%[2 głosów]
Głosów ogółem : 44
 Drukuj temat
Podsumowanie połowy sezonu.
mihu
Za nami już rozegrane dwie rundy spotkań. Co oznacza połowę sezonu i przerwę świąteczną Smile

Głosujcie i wyrażajcie swoje opinie związane z klasą A.
Edytowane przez mihu dnia 06.12.2009 12:47:51

BL@DY
hmm, widzę ze kolega odpowiada na zapotrzebowanie DartVadera, a co tam niech by było, jako ze ktoś musi zacząć, pozwolę sobie coś napisać:

1-2. SamiSwoi - mój faworyt, zespół zgrany, grający równo.

1-2. Przepompownia - doświadczenie, równy skład, cały czas nieobliczalni Smile

3-4. Trip - zawodnicy mają trochę daleko na mecze, ale oczywiście na imprezie rangi mistrzowskiej będą faworytem, zdecydowanie team turniejowy.

3-4. Oczko - nikt nie wie jak to się rozwinie, może być 4 może być 3 a równie dobrze może być 2 czy 1, niżej zdecydowanie nie wylądują.

5. Merlin - W tym sezonie trochę słabiej, pewnie się nie poddadzą w walce o czwórkę, jednak musieliby zacząć wygrywać!!!

6,7,8 DejaVu - na teraz największe szanse na utrzymanie, zdecydowanie się rozegrali po okresie regresu, co będzie zobaczymy.

6,7,8 DoubleDejaVu - cóż można napisać o teamie w którym się gra, walczymy, nie zawsze wychodzi, ale postęp w stosunku do początku sezonu jest.Cały czas celujemy w utrzymanie.

6,7,8 Piwiarnia - Crazy team to mówi wszystko, na moje mogą wygrać z każdym!!

Dla wszystkich powodzenia i samych celnych rzutów w 2 części sezonu!!

Q-mac
1-3
Trip - Bardzo dobry skład wszystko zależy od tego czy będą grać w pełnym składzie w każdym meczu.
Sami Swoi - znają się wiedzą na co ich stać wszystko zależy od formy dnia w meczach z pierwszą trójką.
Przepompownia - na moje jeszcze nie pokazali w tym sezonie na co ich stać. Może sie rozkręcą w drugiej części sezonu.
4
Oczko - O pierwszą trójkę będzie im ciężko. Mojim zdaniem zdobędą czwarte miejsce
5.
Merlin - Mają dobry skład ale czegoś brakuje tej drużynie by powalczyć o lepsze miejsca
6.
DejaVu - Doświadczenie które nabyli w tamtym sezonie pozwoli im się utrzymać ale w tym składzie nie są wstanie osiagnąć nic więcej.
7/8
DoubleDejaVu - żeby ugrać coś z lepszymi drużynami wszyscy muszą zagrać na dzień dzisiejszy nie jest to możliwe.
Crazy - mogą powalczyć jedynie z nami o zwycięstwo z innymi drużynami nie istnieją.

"Ból jest ceną, którą płacimy za siłę"

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się