W związku z tym, że na MP beda rozgrywane systemem 501 s.o. wystosowujemy propozycję aby III Runde tego sezonu klasy C zagrac tym właśnie systemem. Decydujące będzie zdanie kapitanów poszczególnych drużyn. Proszę więc w tym temacie o wypowiedzenie się przez kapitanów (i tylko kapitanów) klasy C za lub przeciw temu pomysłowi.
Edytowane przez Kapsel dnia 13.02.2010 13:54:06
Widze, że kapitanowie nie przejawiają chęci do wypowiedzenia sie tym temacie. W związku z tym ustalam termin w którym można sie wypowiadać na koniec wtorku 16.02. do północy po tym terminie jeśli nie będzie wystarczającej liczby wypowiedzi temat samoistnie upadnie.
johnys z ta długościa rozgrywania meczu to nie przesadzaj. teraz mecze kończą się grubo przed 22 to posiedzicie do 22. To nie jest powod do przekładania. W pozostałych klasach większość ludzi pracuje na rano i dają radę ))
Pozostały drużyny:
- Afera
- Chillout
- Scouts
- Azyl
- Zamek
- King Size
czyli druzyny niepojawiające sie na necie i generalnie nie uczestniczące w życiu darterskim.
Jeśli reszta zadecyduje to proponuję podjąć decyzję i z netu wysłac im smsa z info.
No wiec decyzja podjęta 7 zespołów za(Dublinersi, Kaper II, PRL, Chillout, Kulturalni, HHT, Oczko II) gramy od III rundy 23 kolejki rozgrywanej 18.02.2010 r systemem 501 s.o. do 20 rundy. Jeśli do tej rundy zadna z druzyn nie wygra lega gramy o srodek.
Pozdrawiam
W takim razie proszę "władze" o powiadomienie do czwartku pozostałych, nie biorących w ankiecie drużyn o tym fakcie, tj. 501 i 20 kolejek, żeby nie było niepotrzebnych nerwów i telefonów przed kolejką ligową.
PS. Patrycja: I tak można się umówić przed meczem między drużynami w co i do kiedy będziemy grać, liczy się podpisany protokół, czyż nie? - Regulaminowcy, ja tego nie napisałem
Edytowane przez samowar dnia 16.02.2010 19:24:12
ten tekst pod moim przypisem świadczy tylko o Tobie!! mod: cała przyjemność po mojej stronie
samowar masz rację zawsze można się dogadać z drużynami
Edytowane przez Gramsiu dnia 16.02.2010 20:22:16
Na moje skłądy powinny dogadać się co do sytemu gry, oficjalnie na ten sezon jest 301SO, jak macie ochotę grajcie 501 to wasz czas, a jak do 15 rundy to wogóle bomba, oby nie było pretensji i protestów Zdrowej rywalizacji