Zobacz temat
Dart Polska » DART W BYDGOSZCZY » TURNIEJE INNE
 Drukuj temat
Wieczór wigilijny w Piwiarni
Eda
Wczoraj w Piwiarni miało miejsce spotkanie wigilijne dartetrów (i nie tylko) grających w zespołach tego klubu. Był poczęstunek (pierogi, barszczyk), napitki różnej maści, dzielenie opłatkiem i miła atmosfera. Przy okazj rozegraliśmy turniej, w którym wzięło udział 16-tu zawodników. Rozgrywki toczyliśmy sysytemem 301 M.O. na dwóch automatach. Oto wyniki:

1. Eda
2. Ochman Dariusz
3. Młody
4. Andzia

5. Jacek
5. Nikoś

7. Arek
7. Szuberga Damian

9. Afera
9. Bartek
9. Crazy
9. Szuberga Jarosław

13. Banan
13. Szuberga Robert
13. Wiewiór
13. Śliwiński Dariusz

Zawodnikiem turnieju został Dariusz Ochman, który przegrał swój pierwszy mecz (ze mną Grin) i doszedł do finału (i znowu przegrał ze mną Grin).

Szczególne podziękowania dla Darka za poczęstunek. Mam nadzieję, że w przyszłym roku spotkamy się w jeszcze większym gronie.

ZDROWYCH, WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA

@ndzia
he , he ... nie wiedziałem że Rafał zmienił ksywka z Afro na Afera Grin
Super atmosferaGrin
Dzięki Darku za małą "wigilie"Smile
andzia jest tylko jedna ! Smile

Eda
@ndzia ... ksywy i nazwiska tak były wpisane do komputera jak były napisane na kartce, którą dał mi Jacek. Tak samo Darek zamiast Śliwiński byl na kartce Śliwicki i to poprawiłem. Niestety nie znam wszystkich graczy Piwiarni z imienia i nazwiska lub ksywy Frown

@ndzia
ale że Jaca nie zna nazwiska Darka ? podejrzane ? he , he Smile
Myślę że to nie wiedza a nie czeski błąd w przypadku Jacka ale oki. Jak Rafał nic nie krzyczy to spoko...widocznie jemu wsjio ryba...
andzia jest tylko jedna ! Smile

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się