Zobacz temat
 Drukuj temat
Omega klasa C i amatorzy
Mariusz
1. ڌwierczyński, Adam
2. Sobiczewski, Robert
3. Przybyszewski, Grzegorz

4. Budziński, Łukasz

5. Hajdenrajch, Piotr
5. Nowicki, Łukasz

7. Dreżewski, Piotr
7. Filasiński, Marcin

9. Brzyski, Ireneusz
9. Jagieniak, Sebastian
9. Sklepowicz, Andrzej
9. Wustrau, Janek

13. Banach, Łukasz
13. Jagieniak, Norbert
13. Ryglewski, Kamil
13. Szulc, Jędrzej

17. Jasiński, Maciej
17. Korotko, Katarzyna
17. Matczak, Dariusz
17. Moliński, Jakub
17. Rybicka, Magdalena
17. Wojtkowski, Mariusz
17. Wyszomirski, Andrzej
17. Zwoliński, Adam

25. Fikus, Andrzej
25. Lisowski, Damian
25. Marcysiak, Karolina
25. Piskorz, Kinga
25. Przemyłski, Damian
25. Warczak, Jakub
25. Wiśœniewski, Adrian
25. Zasadzka, Iwona

33. Dudek, Patryk
33. Dudek, Waldemar
33. Dudek, Włodzimierz
33. Dudek, Żaneta
33. Garbowski, Krzysztof
33. Grochowski, Hubert
33. Herman Kordian
33. JóźŸwik Sebastian
33. Klimczak, Jacek
33. Konzorski, Daniel
33. Korotko, Robert
33. Rudzinski, Darek
33. Sieńko, Daria
33. Traczykowski, Bartek
33. Twaróg, Małgorzata
33. Kwiatkowska, Ewa
nazywam się BOŻEK ... MARIUSZ BOŻEK Smile

http://www.dart.org.pl
FeneK
....
Edytowane przez FeneK dnia 16.05.2013 12:32:10
... Wink ...

Johny
Kilka osób wypowiedziało swoje zdanie na ten temat. Niestety posty zostały usunięte zanim zobaczyła je większość.
Później sprostowanie Mariusza. Fakt, że do tej pory taka sytuacja się nie zdarzyła no i trafiło na Ciebie Darek. Być może będzie to początkiem dyskusji przy zmianach regulaminu na przyszły sezon.
A w zasadzie to nie mamy regulaminu turniejów indywidualnych, przynajmniej oficjalnie Smile
Gdy stracisz serce, umrze rozum

http://wu-systems.eu
Nikos
Również jestem za tym by wszystkie turnieje grac razem bez podziałów.Pozdro

LisQu23
Jak dla mnie - chce, to niech gra. Jakoś nie widzę przeciwwskazań. Mnie jako amatora bardziej motywuje gra z kimś bardziej doświadczonym zawodnikiem, jak w przypadku wyżej wymienionego Fenka ( nie znam go osobiście) czy kogokolwiek innego.

Osa
Nikoś - jeśli będziemy grać turnieje wszyscy razem to znowu będzie marudzenie typu "czemu tak długo czekam" itp.
Wtedy na turniejach będzie grało ok. 50 osób a turniej będzie się kończył ok. 1-2 w nocy

woyti180
Pamiętajcie DD nie gra on trenuje ,ćwiczy i szuka motywacji do dalszego rozwoju swojej amatorskiej kariery
/lecz ręka sprawiedliwości czyha i wskaże drogę zabłąkanym /
GrinGrinGrin Sad

czesioczesanka
Fakt usuwania postów na forach i shoutbox to przejaw braku kultury i szacunku dla całej braci darterskiej !
Czemu ma liczyć się zdanie wyłącznie jednej osoby? ( i nie chodzi o operatora )
Proponuję zrobić nową ankietę z pytaniem" Czy Darek może grać w turniejach amatorów?" i sprawa będzie załatwiona jak w demokratycznych wyborach.
Najlepszy nie jestem, ale lepszego ode mnie nie maWink

woyti180
tak tak nowa ankieta nowa proszę proszęGrinGrin

Nikos
Osa- To niech wprowadzi się że w turniejach Open gra tylko B i B Prix.

jaroo
moim zdaniem ta cała dyskusja jest bez sensu.Jesteśmy w większości kolegami więc skoro FENEK przyszedł czy nadal chce przychodzić sobie potrenować to w czym problem??ja nie widzę,a tak w nawiasie to napewno jesteś w zeszycie wpisanySmileSmile

Banan
Nie miałem ochoty się odzywać ale jednak...
Napiszę krótko przez usuwanie postów ciężko dojść do tego kto bardziej płynie z tekstami. Podziękowania dla człowieka który to zrobił.
A teraz moje stanowisko i bez uraz nie chodzi mi o zawodnika tylko o sytuację która miała miejsce. Moim skromnym zdaniem nie powinno dojść do takiej sytuacji. Gram z wami chyba od 3 lat i widziałem wiele ciekawych wyników ligowych przykład z sezonu poprzedniego (kto awansuje do finału). A daleko szukać nie trzeba gdzie drużyny z awansami w najwyższej klasie rozgrywkowej nagle chcą grać w B klasie (bo wyjazd kusi). Więc wracając do meritum tej wypowiedzi moim zdaniem nie powinno się tak stać ponieważ gramy GP i my z klasy z C też tam gramy i też walczymy o awans do 16 z tego rankingu (chyba że coś źle zrozumiałem). I teoretycznie takie sytuacje jaka miała miejsce otwiera furtkę graczom którzy przed ostatnią kolejką nagle rezygnują z ligi i są niezrzeszeni i łapią się do finału z klasy C na wysokim miejscu. Wygrywają i nie musieli się męczyć (bawić) z tak zwanymi amatorami.
Jeśli kogoś uraziłem przepraszam nie miałem tego na celu chciałem tylko przedstawić na forum moje zdanie.
PS. Darku rozumiem dart to zabawa dla jednych, dla innych rywalizacja i wiele innych podejść do tej dyscypliny można napisać. Ale to ja moimi sugestiami podzieliłem się z Operatorem i nie mam pojęcia czy miały wpływ czy nie miały wpływu na jego STANOWISKO.
W TRIPIE na C i amator pojawił się Piotr Śliwicki nie wystartował w turnieju. (decyzja operatora).
POZDRAWIAM
images90.fotosik.pl/52/1541752389d219b4med.jpg

filas
Rozumiem Łukasz sens Twojej wypowiedzi,ale dla mnie logiczne jest to,że ktoś kto zdobyl pkt do rankingu GP jako gracz Open oczywiście bez znaczenia kto to bylby to te pkt nie przechodzą do naszego czyli C i Amator.A jezeli uważasz,że w trakcie jednego turnieju można sie załapać do naszej 16 to myśle,ze słabo cenisz darterów C klasowych,ktorzy naprawde potrafią pokazać lwi pazur.Teraz odniose się konkretnie do Darka to domyślam się,że nawet nie brał tego pod uwagę żeby jakąś drugą furtką móc zakwalifikować sie do kadry...po prostu chciał systematycznie grać i nie wyjść z wprawy.Dla mnie nie ma to znaczenia czy gra w turniejach Open czy Amator.Dążę do tego żeby być lepszym graczem,a wiadomo jeżeli gra się z dobrymi zawodnikami wówczas zdobywamy większe doświadczenie i tym bardzie nasza motywacja jest większa.

Banan
Dokładnie jak ty FILAS myślę że Darek o furtce nie myślał i rozumiem chęć grania w czasie wolnym sam tak MAM. Ale tłumaczę zasadę i swoje zdanie a operator i tak pewnie ma swoje zdanie i tym postem na shoutboksie użył regulaminowego 9.1 W szczególnych wypadkach losowych, oraz w sytuacjach nieujętych w powyższym regulaminie, organizatorzy zastrzegają sobie podjecie ostatecznej, niepodważalnej decyzji. (Za decyzję odpowiedzialny będzie operator i zarząd ligi) i to samo było z Piotr Śliwicki.

Nikos
To dlaczego niby Piotr nie mógł zagrać skoro nie jest w żadnej drużynie zapisany? Za dobry był?

Banan
O to zapytaj OPERATORA. A z 2 strony co to za Amator Smile
Edytowane przez Banan dnia 16.05.2013 00:01:37

filas
Dokładnie operator wyraził swoje zdanie w tym temacie i dobrze,że Ania próbuje to wszystko poskładać w regulaminie.Miejmy nadzieję,że w przyszłości nie będzie takich niepotrzebnych tematów i zajmiemy się wyłacznie polepszaniu swoich umiejętności przy tarczy.Ps dzięki za pojedynek w Omedze Wink Pozdro!

Banan
1 raz byłem tak blisko Smile Ale i tak wygrałeś Smile jeszcze jednak trzeba trenować nawet z mocniejszymi Pfft

filas
Oj napociłem się,a mocniejszy nie jestem Pfft,tylko opon nie rzucam Wink.

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się