Trwają zapisy do SL w Toruniu na ten sezon.
Rozgrywki będą odbywać się na tarczach sizalowych w Przepompowni. Wpisowe to 50zł w tym 30zł licencja. Pozostała kwota przeznaczona będzie na nagrody dla zwycięzców.
Szczegóły regulaminu jeszcze nie są znane, ale chcemy aby nie było sztywnych terminów pojedynków, tylko każdy umawia się indywidualnie.
Oto osoby które zadeklarowały swój udział:
Baszyński Tomasz
Danielewski Jakub
Drążkowski Stanisław
Frydrych Wojciech
Hank Tomasz
Kaliński Marek
Kosiński Artur
Kwiatkowska Ewa
Kwiatkowski Rafał
Mazowiecki Albert
Mróz Miłosz
Naworski Paweł
Oskwarek Jacek
Oskwarek Marta
Szymański Michał
Trudziński Jarosław
Rybicki Bartłomiej
Wieczorek Bartosz
Więckowski Jakub
Winiarski Piotr
Wyborski Krzysztof
Nie wszyscy wpłacili wpisowe i dopiero wpłacenie skutkuje zapisaniem do SL. Pieniądze można wpłacać do mnie (Jarek Trudziński tel: 691027580) bądź zostawić w barze w Przepompowni.
Jest jeszcze ok 10 osób które się zastanawiają.
Nie udało mi się z wszystkimi skontaktować, wiec jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt.
Czas Nas trochę goni i warto, aby decyzje było podjęte do niedzieli 13 października.
Pozdrawiam.
Edytowane przez jarni2 dnia 15.11.2013 12:17:40
1 Baszyński Tomasz
2 Danielewski Jakub
3 Drążkowski Stanisław
4 Frydrych Wojciech
5 Hank Tomasz
6 Kaliński Marek
7 Kosiński Artur
8 Mazowiecki Albert
9 Mróz Miłosz
10 Naworski Paweł
11 Oskwarek Jacek
12 Oskwarek Marta
13 Szymański Michał
14 Trudziński Jarosław
15 Wieczorek Bartosz
16 Więckowski Jakub
17 Winiarski Piotr
18 Wyborski Krzysztof
Zgłoszenie już zostało wysłane, a licencje opłacone, także niebawem ruszamy.
To dobrze, wyniki już są u mnie. Możemy już grać .
Ogólne zasady to:
-gramy do 4 (best of 7),
-o rozpoczęciu decyduje rzut o środek,
-przy grze musi być marker, który wynik zgłasza do baru lub do mnie mailem, sms-em lub na pw.
-na razie gramy po jednym meczy 'każdy z każdym', jeśli będzie szybko szło to może zagramy rewanże.
Dokładny regulamin pojawi się niebawem.
Jak będzie rozegranych więcej meczy to będę wrzucał tabelkę z wynikami.
Edytowane przez jarni2 dnia 23.10.2013 16:18:43
Informuję, że we wtorek 5 listopada o godzinie 19tej odbędzie się spotkanie organizacyjne dotyczące Super Ligi. Omówimy ostatnie szczegóły regulaminu. Dodatkowo będą do dyspozycji 3 tarcze (bilard będzie nieczynny więc bez problemu będzie można rozgrywać 3 mecze jednocześnie).
a ja mysle ze caly swiat specjalnie ustala teminy zeby Toruniowi nie pasowalo. Taka ogolnoswiatowa zmowa, zeby ucisk byl w jedna strone......ło matko czy wy (i w sumie wszyscy) zrozumiecie wreszcie, ze wszystkim terminow sie nie przypasuje, bo po prostu tak sie nie da. Ani technicznie ani teoretycznie. Gramy caly rok/sezon, zdarzycie naklepac sobie punktow do statytyk, rankingow, nie desperujcie
Witam ponownie!
Na stornie http://dart.org.p... można śledzić wyniki SL.
Niebawem będę uaktualnione - wyniki już wysłałem. Proszę o sprawdzenie czy wszystko się zgadza. Szczegółowe wyniki można zobaczyć klikając na nazwisko danego zawodnika, a następnie w zakładkę Matches.
Kolejne oficjalne spotkanie planowane jest na 10.12 (wtorek). Obecność obowiązkowa dla zawodników, którzy będą mieli rozegrane mniej niż 8 spotkań. Do tego czasu oczywiście można rozgrywać kolejne mecze . Wyniki najlepiej przesyłać bezpośrednio do mnie na pw lub tel.
Niestety frekwencja wczoraj była marna . Jak już wcześniej pisałem od przyszłego roku ruszamy z rundą rewanżową. Wszystkie braki z pierwszej rundy proszę nadrabiać we własnym zakresie tzn. umawiać się indywidualnie.
Wiem, że w czwartek przed i po meczach ligowych będzie kilku zawodników rozgrywających spotkania więc to jest dobry moment na nadrobienie zaległości.
Najmniej rozegranych spotkań mają: Miłosz Mróz i Rafał Kwiatkowski.
Edytowane przez jarni2 dnia 11.12.2013 14:20:24
Przedłużamy termin rozegrania pierwszej rundy SL. Wszystkie mecze należy rozegrać do końca stycznia. Od lutego ruszamy z rundą rewanżową.
Aktualna tabela wygląda tak: https://drive.goo...sp=sharing
Jeżeli ktoś znajdzie błąd niech mnie poinformuje.
Pozdrawiam.