Magda- pucharki będą oczywiście dla pierwszej trójki, nie ma to nic wspólnego z dyskryminacją, po prostu wiadomo, że frekwencja wśród kobiet nie będzie taka wysoka jak u mężczyzn, więc i o miejsca nagradzane będzie łatwiej (czyt. mniejsza konkurencja).
zgadzam się z Twym zdaniem na temat frekwencji itd itp (ale szerze wierzę, że zagra więcej niż 3-4 kobiety), jednakże moim zdaniem decyzja o nie premiowaniu 3go miejsca jest po prostu nazwę to zaskakująca, bo albo minimum 1sza 3jka turnieju, albo w ogóle, no ale to jest tylko moje zdanie oparte na spostrzeżeniach z innych gier/turniejów...rozumiem, że nie jest to wymóg dla Organizatora tylko jego tzw dobra wola, ale po prostu takie coś mnie zaskoczyło, dlatego też napisałam...
pozdrawiam serdecznie
Edytowane przez Magda dnia 17.11.2013 12:45:46
Hej, jeszcze zapomniałbym o poproszenie każdego kto chce do nas przybyć na turniej o zapisanie się na prowizorycznej liście startowej, która pomoże nam wstępnie ustalić frekwencje na stronie www.dartnaklo.pl w komentarzach pod newsem
Jeśli kogoś nie ma na liście, a wybiera się do Nakła to piszcie śmiało, dopiszemy, a chcemy znać potencjalną liczbę graczy. To tylko pomoże usprawnić organizację i turniej.
Wszystko już prawie gotowe. Start o 14:00. Zapraszamy do Nakła
[img]http://taverna-dart-naklo.cba.pl/wp-content/uploads/2013/12/Przygotowania-do-Pucharu-Polski-046.jpg[/img] is not a valid Image.
Szanowni Koledzy i Koleżanki,
za nami bardzo udany pod względem organizacyjnym turniej w nakielskiej Tawernie. Poziom prowadzenia zawodów i atmosfera były bardzo profesjonalne. Biorąc pod uwagę wyżej wymienione, chciałbym podsunąć wszystkim (zwłaszcza organizatorom) pomysł żeby przy następnym finale zawodów oprócz kamery, postawić 'callera' - czyli kogoś kto nie tyle 'posędziuje' co wywoła do mikrofonu rzucone przez graczy wyniki. Mogłoby to się odbyć wedle uznania - w języku polskim lub angielskim. Dla mnie byłoby to idealne dopełnienie do wspaniałego turnieju. Gdyby pomysł się spodobał zgłaszam się na pierwszego ochotnika.
Zapraszam do dyskusji i gratuluję zarówno organizatorom jak i zawodnikom, którzy wzięli udział w turnieju. pozdrawiam Tomek
Tomek po moim trupie, żadnym callerem nie będziesz, ktoś musi grać w tych finałach Jeszcze raz gratulacje dla Ciebie, bo momentami byłeś nie do ugryzienia i ta 12 lotka Brawo! Powracając do sedna sprawy - pomysł na +