Ostatnia kolejka jest rozgrywana 9 czerwca więc pół roku przed rozpoczęciem pucharu drużynowego będzie znany regulamin - chyba wystarczająco dużo czasu wcześniej.
Rewolucji nie będzie ogólny rys zawodów napisany jest w newsie na stronie, sprawą do rozwiązanie jest terminarz, który zrobi Anna.
Wiemy o co gramy i wiemy jakim trybem, wstępna eliminacja mecz i rewanż, finał w wyznaczonym lokalu jednodniowy, Single KO.
System grania wg systemu ligowego A-501DO, B-501MO, C-501SO
Maszyny podczas zawodów drużynowych nie są bonowane!!
Wygrany w finale reprezentuje Region w Drużynowym Pucharze Europy w odpowiedniej klasie A, B C po jednym reprezentancie.
Drużyna Reprezentująca składa się z 4 osób (opłaconych przez operatora) + rezerwowi jadący na tzw własny koszt.
Regulamin w formie do pobranie z wszystkimi szczegółami tak jak napisałem wcześniej na początku grudnia.
Edytowane przez BL@DY dnia 03.11.2010 14:43:16
Marku w newsie na stronie głównej jest dość szczegółowy zarys, i tam w zasadzie nic sie nie zmieni.
Bedą tylko dodane terminarze. Jeśli to jest juz konieczne to no problem bedzie jeszcze grubo przed grudniem.
Pozdrawiam,
Wynika z tego wniosek, iż należałoby w regulaminie zwrot " drużynowe MP " zastąpić zwrotem " drużynowy puchar ligi ". Czy ja dobrze to rozumiem ? Mi nie chodzi o terminy tych rozgrywek tylko o to kto będzie uprawniony do gry w tych rozgrywkach. Oczywiście w drużynach, które się zakwalifikowały. W tej chwili nie jest to takie oczywiste.