Zobacz temat
Dart Polska » STREFA ADMINISTRACYJNA » PROPOZYCJE, WNIOSKI, INICJATYWY
 Drukuj temat
Pytania i wątpliwości dotyczace regulaminu
czesioczesanka
Drużynowego
Najlepszy nie jestem, ale lepszego ode mnie nie maWink

BL@DY
Zostanie zamieszczony po ostatecznych poprawkach wraz z przypuszczalnym terminarzem.
termin przybliżony początek grudnia.

czesioczesanka
Dziękuję

Maras
Dobre pytanie. Drużynowego.

Maras
Czy to nie zbyt późno ? Oby to nie były jakieś niespodziewane rewolucje.

Osa
Ostatnia kolejka jest rozgrywana 9 czerwca więc pół roku przed rozpoczęciem pucharu drużynowego będzie znany regulamin - chyba wystarczająco dużo czasu wcześniej.

czesioczesanka
Maras ma rację.

BL@DY
Rewolucji nie będzie ogólny rys zawodów napisany jest w newsie na stronie, sprawą do rozwiązanie jest terminarz, który zrobi Anna.

Wiemy o co gramy i wiemy jakim trybem, wstępna eliminacja mecz i rewanż, finał w wyznaczonym lokalu jednodniowy, Single KO.
System grania wg systemu ligowego A-501DO, B-501MO, C-501SO

Maszyny podczas zawodów drużynowych nie są bonowane!!

Wygrany w finale reprezentuje Region w Drużynowym Pucharze Europy w odpowiedniej klasie A, B C po jednym reprezentancie.

Drużyna Reprezentująca składa się z 4 osób (opłaconych przez operatora) + rezerwowi jadący na tzw własny koszt.

Regulamin w formie do pobranie z wszystkimi szczegółami tak jak napisałem wcześniej na początku grudnia.
Edytowane przez BL@DY dnia 03.11.2010 14:43:16

Ania
Marku w newsie na stronie głównej jest dość szczegółowy zarys, i tam w zasadzie nic sie nie zmieni.
Bedą tylko dodane terminarze. Jeśli to jest juz konieczne to no problem bedzie jeszcze grubo przed grudniem.
Pozdrawiam,
Ania

czesioczesanka
Mam pytanie czy zawodnicy występujący w drużynowym pucharze muszą spełniać takie same wymogi jak w lidze ,czyli np min 50% rozegranych spotkań?

BL@DY
Tak zasada eliminacji do imprezy kończącej sezon się nie zmienia.

Maras
Wynika z tego wniosek, iż należałoby w regulaminie zwrot " drużynowe MP " zastąpić zwrotem " drużynowy puchar ligi ". Czy ja dobrze to rozumiem ? Mi nie chodzi o terminy tych rozgrywek tylko o to kto będzie uprawniony do gry w tych rozgrywkach. Oczywiście w drużynach, które się zakwalifikowały. W tej chwili nie jest to takie oczywiste.

czesioczesanka
Proponuję by wszystkie turnieje rozgrywane były systemem 501 DO
Edytowane przez czesioczesanka dnia 08.11.2010 16:20:50

Eda
Czesiu nie wszystkie turnieje. Mi się wydaje, że turnieje okręgowe powinny być rozgrywane 501 D.O.

Nikos
Popieram pomysl Edy i wtedy po 6 maszyn i 501 D.O na okregowych

samowar
Wojtek, punktujesz u Pań Smile
Shit happens

DaveN
i turniej zacząć o 17:00
nothing is difficult for me...

samowar
no i w piątki, ew. soboty Smile albo nie, głupi pomysł, bo reszta gości by pouciekała...
Edytowane przez samowar dnia 09.11.2010 17:31:10
Shit happens

kret
DaveN napisał(a):
i turniej zacząć o 17:00

tu się nie zgodzę, myślę że sporo z nas nie da rady się wyrobić w tygodniu na 17stą
ale to tylko krecie słowa Grin

Nikos
Zwłaszcza że dużo osób pracuje do 16 lub 18 Pfft

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się