Ponieważ widzę pewne niedopatrzenia w terminach turniejów klubowych, wychodzę z inicjatywą i prosze o korektę(wyjaśnienie) terminów wg przedsezonowych ustalonych zasad.
Jeżeli jest inaczej proszę o wyjaśnienie co się zmieniło że nastąpiła dowolność...
Dni przeznaczone na grę klubową, to tygodnie gdy nie odbywają sie rozgrywki Amator, Open lub GP???, tak bynajmniej zrozumiałem intencje Operatora, a co za tym następuje sa to:
31.10 - 06.11
zawody: Sogo i Kaper zgodnie z terminem
07.11 - turniej w Merlinie poza oficjalnym terminem na rozgrywki klubowe!!
14.11 - 20.11
zawody London i Omega zgodnie z terminem
16.11 - GP niezgodnie z ustaleniami!!
28.11 - 04.12
zawody: Sogo, Tawerna,Kaper zgodnie z terminem
12.12 - 18.12
zawody: Merlin, London, Omega zgodnie z termiem
26-12 - 01.01
zawody: Tawerna, Sogo zgodnie z terminem
06.01 zawody klubowe kaper niezgodnie z ustaleniami
09.01 - 15.01
zawody: Merlin, London zgodnie z terminem
20.01 zawody klubowe Omega niezgodnie z ustaleniami
30.01 zawody klubowe Sogo niezgodnie z ustaleniami
Terminarz raczej zatwierdzony, skoro ogłoszony, ale w turniejach chodzi o frekwencję, a robienie klubowego przed GP...
Oczywiście mogłem pokrętnie zrozumieć rys zasad, więc proszę o wyjaśnienie mocodawców czy się mylę?
PS
Organizatorzy klubowi (ambasadorzy...orowie) to nie jest atak na Was, po prostu kwestia wyjaśnienia pewnych zasad dla znalezienia terminów na kolejne zawody, które mam zamiar zorganizować.
Jeżeli można zajmować terminy spoza odgórnie ustalonych, czego wyjątki są oznaczone pogrubioną czcionką, chętnie dopiszę serię zawodów w BrowarPub, bo akurat mam kilka wybranych dat Edytowane przez BL@DY dnia 04.11.2016 23:09:37