Ciekawe rozwiązanie - szczególnie ten brak gry o środek.
Bo skoro jeśli gramy DO to nie można wygrywać pojedynków o środek - wiem że teraz tak gramy ze względu na czas ale rozwiązanie 1 KO będzie ciekawym rozwiązaniem
Z tego co pamiętam to takim systemem mamy grać na Polonii na turnieju na tarczach sisalowych
"Nie ma większej samotności, niż samotność samuraja."
"Prawda jest wartością nadrzędną względem uprzejmości."
"Skoro staliśmy się lepsi niż wczoraj, od jutra zacznijmy się doskonalić; przez całe życie, dzień po dniu, trzeba dążyć do perfekcji. To też nie kończy się nigdy."
Skibuś w takim systemie liczy się tylko zwycięzca
tak na serio to 2 osoby powinny zająć 3 miejsce, przegrywają wejście do finału i zajmują(uwaga trudne słowo ) ex aequo 3 miejsce..
"Gdyby nie porażki, nie umielibyśmy docenić zwycięstwa."
A co to jest, "flaszeki" dawno nie piłem i może jestem do informowany....
mihu: pewnie chciałeś napisać "niedoinformowany", zawsze możesz podjechać ja już będę miał "flaszeki" - łyk talentu się przyda...
Taki mały test, bo się już trochę martwiłem że coś z Tobą nie tak co to talentu to mnie nie brakuje mogę Ci odstąpić mojego łyka Edytowane przez skiba dnia 20.02.2009 15:09:50
Słabym pozostaje tylko jedna broń: błędy silnych. Georges Bidault.
a ja jestem przeciw bo jak trafisz w pierwszym meczu na dużo lepszego zawodnika i przegrasz to od razu idziesz do domu i nie masz możliwości ewentualnie odegrać się na lewej (np po dwóch godzinach czekania)
Edytowane przez samowar dnia 20.02.2009 14:52:53