Zobacz temat
 Drukuj temat
Piwiarnia 25.02
David
Wszystkie opublikowane informacje o przebiegu turnieju na http://livekpld.b...

OPEN

1. Wieczorek, Bartosz
2. Terechow, Andrzej
3. Michalski, Tomasz
4. Kosiński, Artur
5. Dreżewski, Piotr
5. Więckowski, Jakub
7. Adamczyk, Arkadiusz
7. Jagieniak, Norbert
9. Budziński, Łukasz
9. Muszyński, Andrzej
9. Osowski, Paweł
9. Zielke, Tomek
13. Błaszczyk, Marcin
13. Filasiński, Marcin
13. Grzejda, Mariusz
13. Zajšc, Paweł
17. Brodowski, Łukasz
17. Dršżkowski, Stanisław
17. Frydrych, Wojtek
17. Nogalski, Nikodem
17. Ochman, Dariusz
17. Ryglewski, Kamil
17. Sklepowicz, Andrzej
17. Zieliński, Piotr
25. Jankowski, Michał
25. Naworski, Paweł
25. Oskwarek, Jacek
25. Ryglewski, Damian
25. Wyrwicki, Zbigniew
25. Wyszomirski, Andrzej
25. Żarna, Jakub
25. łukaszewicz, Andrzej
33. Banach, Łukasz
33. Białka, Kamil
33. Gawarkiewicz, Sebastian
33. Lewandowicz, Marcin
33. Pętlinowski, Maciej

C/NIEZRZESZENI

1. Kuligowski, Andrzej
2. Kudlinski, Rafał
3. Jagieniak, Sebastian
4. Przemyłski, Damian
5. Chylarecki, Maciej
5. Tymczyszyn, Jakub
7. Pawłowski, Dawid
7. Stopa, Tomasz
9. Deja, Marek
9. Przybylak, Przemysław
9. Worzała, Michał
9. Żurner, Jarosław
13. Madajewski, Feliks
13. Soczka, Waldemar
13. Wizner, Krzysztof
13. Wiœniewski, Adrian
17. Bożek, Dawid
17. Dudek, Żaneta
17. Gralak, Szymon
17. Lewandowski, Janusz
17. Obremski, Andrzej
17. Popiel, Joanna
17. Sojka, Remigiusz
17. Twaróg, Małgorzata
25. Dworak, Adam
25. Kobylarz, Michał
25. Labich, Kamil
25. Lisowski, Damian
25. Lorenc, Paweł
25. Mazajka, Mariusz
25. Okonek, Michał
25. Tomaszewski, Dawid
33. Grubczyński, Maciej
33. Orwat, Jacek
33. Polewski, Arkadiusz

KOBIETY

1. Bożek, Katarzyna
2. Kulwicka, Danuta
3. Mazur, Karolina Polska
4. Zasadzka, Iwona
5. Kwiatkowska, Ewa
5. Studniarz Drozda, Eliza
7. Paula Grobelska Polska

Magda
Proszę o KONKRETNE wyjaśnienie dlaczego oficjalny zawodnik B klasy zagrał w turnieju C klasy
SwB

czarny
Jak zaczynał turniej był jeszcze niezrzeszony
andr2ej 08rem5k1

Magda
KONKRETNE wyjaśnienie..................
SwB

qlimax
Konkretnie zostal zapisany do Ligi B w dniu TurniejuPfft
Hardstyle_live!

David
Magda napisał(a):

KONKRETNE wyjaśnienie..................

Momentem zapisu do drużyny jest fakt publikacji wiadomości o akcesji zawodnika, a za taki umownie uznawany jest wpis na shoutbox na portalu dart.org.pl.
Aby być uprawnionym do gry w turnieju klasy C, to takie upoważnienie musi istnieć w momencie zapisu do turnieju klasy C.

Zgodnie z tym Adrian miał pełne prawo do występu w turnieju klasy C, po raz ostatni.
Ponadto Adrian nie rozegrał jeszcze żadnego meczu jako zawodnik drużyny 180Trip. Zapewniam was wszystkich, że w momencie zapisu nie spadł na niego złoty deszcz darterskiego błogosławieństwa, to cały czas ten sam Adrian, który ratuje zagrożoną dyskwalifikacją (przez brak zawodników) drużynę.

A z praktycznego punktu widzenia: zawodnik zapisuje się do turnieju c/n, później dopisuje go do druzyny z klasy b. Turniej trwa.
Co Waszym zdaniem powinienem zrobić ?
a) przerwać turniej w połowie i przepisać zawodnika (no i oczywiście zacząć od nowa)
Cool wykreślić zawodnika z turnieju
c) wpisać go następnego dnia rano (na pewno zapomnę i jak przyjdzie chłopakowi grać mecz to pojawią się głosy że niewpisany, nie ma prawa do gry bla bla bla)
d) .... (tu proszę Magdę o propozycje)

Brak mi słów. Rozumiem roszczeniową postawę o udzielenie informacji, proszę następnym razem o logiczne prześledzenie swojego toku rozumowania.

Magda
Dawidzie oczywiście masz rację, brak mojego logicznego prześledzenie mojego toku rozumowania masz rację, kpina to mój brak mojego logicznego prześledzenia toku rozumowania i moja roszczeniowa postawa, masz rację. Z mojej strony propozycji brak, gdyż masz po prostu rację.

Dziękuję za bezsprzeczne wyjaśnienia. To wszystko co się dzieje ostatnio jak najbardziej zachęca do aktywnego brania udziału w rozgrywkach drużynowych i indywidualnych oraz wypowiadania się na stronie po stronie.

Pozdrawiam Serdecznie
Edytowane przez Magda dnia 26.02.2014 12:59:07
SwB

mihu
Informacja w shoutbox pojawiła się o 19:32:35 (więc można domniemać, że zawodnik został zgłoszony wcześniej) turniej rozpoczynał się o godzinie 19 wiec pisanie o przerywaniu turnieju w połowie jest delikatnym nadużyciem chyba, że turniej skończył się o 20..

Jeżeli zawodnik nie rozegrał swojego meczu można było go spokojnie przenieść do turnieju open. Przy okazji obwieszczając zgromadzonym o tym, iż kolega będzie reprezentował zespół 180 TRIP , a co za tym idzie będzie uczestniczył w rozgrywkach open, aby już teraz mógł się zmierzyć z przeciwnikami, z którymi po części przyjdzie mu konkurować podczas spotkań ligowych.

Jeżeli chcieliście, żeby grał w c/n to faktycznie można było informację podać dzisiaj i pewnie nikt by nie zauważył...

Uważam, że prześledziłem dość logicznie sytuację na podstawie informacji na stronie...

Kamil96
Nie histeryzujcie. Wink żeby jeszcze wygrał ten turniej. Osobiscie przechodząc słyszałem w trakcie turnieju jak Nikos proponował Adrianowi gre. Na moje nie na miejscu przewracac oba turnieje...

Magda
Podnosisz sobie staty pisząc w każdym temacie? ( pytanie czysto retoryczne...)
SwB

all
A moze Malanowskiego zatrudnic zeby rozwiazal wasz problem ?

puboczko@wp.pl
LisQu23
Niestety ale większość z Was (Nas?) nadaje się na leczenie z okazji wykrycia paranoi...

Wisnia
Drodzy rodacy, Polacy, przyjaciele, koledzy, koleżanki oraz (WILKI) Wczorajszego jakże burzliwego dnia powstrzymałem się od jakiejkolwiek konstruktywnej wypowiedzi, widniejącego powyżej sporu na temat mojej osoby. Jednakże chciałbym obwieścić wszystkim zainteresowanym czytelnikom że dopiero w trakcie trwania turnieju, gdy byłem już po pierwszym rozegranym meczu Nikodem (Nikoś) poprosił mnie o chwilę konwersacji, która jak już wiecie zakończyła się obustronnym konsensusem słownym. Dalszy przebieg sytuacji zakończył się tym że wykupiłem licencję i stałem się nowym nabytkiem zespołu Trip 180. Tak jak już wcześniej napisał Dawid Bożek - Miałem prawo zagrać ostatni raz w turnieju klasy c/a. Wszelkie Pretensje, jakiekolwiek roszczenie wobec mojej osoby, proszę kierować bezpośrednio do mnie. Jeżeli ktokolwiek ma problemy z interpretacją mojej wypowiedzi to już jego problem.Smile
Coś bez czegoś jest czymś.

czarny
a co ja kuźwa napisałem dnia 26.02.2014 10:26:04 !!!!!!!
andr2ej 08rem5k1

Wisnia
Prawie to samoGrin
Coś bez czegoś jest czymś.

Kris1986
to samo tylko w dużym skróciePfft

Kamil96
Magda a Tobie trzeba wszystko drukowanymi literami? X osób Ci pisze jak było a Ty z pretensjami... również pytanie czysto retoryczne Smile

Przejdź do forum:
Logowanie
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się